Follower Bertuah


Hey Peeps!
Entri Kali ni about follower yang bertuah...dia menjadi follower blog dila yang ke-300..
Follower yang bertuah dila maksudkan tu adalah Akak Fizza..sejak dari tadi lagi dila 
menantikan sapa lah agak-agaknya akan jadi follower dila yang ke-300 (masa tu follower
dila dah ada 299) Oh yeah! akhirnya akak fizza yang follow blog dila...

Oke! disebabkan akak dah jadi follower blog dila yang ke-300..dila ada hadiah untuk akak...
ni dia hadiahnya...
Harap akak sudi terima hadiah saya yang tak seberapa ni...hanya header yang dapat saya bagi...
sori header tak berapa nak cantek sangat sebab dila baru jew buat tadi..bile tgop nama akak yang 
jadi follower ke-300 dila terus buat header ni...
btw akak...dila dah blogwalking balik blog akak...and follow...blog akak cukup simple but it nice...
sedap mata memandang..tak serabut mcm sesetengah blog termasuk lah blog saya >,<
apa-apa pun akak..sy suka sangat dengar lagu kat blog akak..bunyi cam sweet jew...
lain kali pasti saya akan singgah lagi di blog akak sambil baca entri akak dan dgr lagu sweet tu...

Para blogger yang lain pun..try lah blogwalking blog akak fizza...lagu dia sweet sangat..hehehe...



Tengs For Read

0 00 ♥LOVE♥: