Dila Menang Contest Editting Gambar Yang Menarik


Hey Peeps!...
tgop picture dengan muka dila diatas(baru snap jew and without editting)
muka tersebut adalah muka terkejut..
bile tertgop comment box ENTRI NI kat blog dila..
cuba scroll comment box...apa yang tertulis..
"anda menang"

Ya Allah seriusly dila betul-betul kaget...picture yang dila pertandingkan berjaya
menarik hati juri-juri tanpa pengelike yew...

Dila berjaya membawa balik hadiah...
edit blogskin...cheeewwah!...
tapi hadiah ni bukan untuk dila...
sebab dila dah puas ati dengan design blog dila sendiri..
so dila serahkan present ni untuk kakak dila...
mybe blog dia belum lagi memuaskan hati dia..
so dila nak bagi hadiah ni kat dia..

Apa-apa pun dila bersyukur sangat..Alhamdulillah
harap-harap contest yang lain pun dila dapat menang
AMIN....

Btw...kalu korang nak tau senarai nama pemenang...
tekan picture dila kat atas yew..daaa...




Tengs For Read

0 00 ♥LOVE♥: