Miss Qerieyal 1st Giveaway : I Love My Blog"

Click Banner To Join

Hari ni dila nak join giveaway..oke!
dila dah ikut kesemua syarat-syarat yang telah ditetapkan...

Facebook : Diey La

Saya Sayang Blog Saya Kerana tarikh blog ini ditubuhkan iaitu 5/10/2011 pada tarikh dimana
Shahrul Hafiz melamar saya untuk menjadi kekasihnya...dan ini adalah bukti entri pertama pada
tarikh yang sama "Love This Entry"

actually banyak lagi sebab...tapi disebabkan syarat-syaratnya hanya meminta tidak lebih dari 30 words..
jadi itulah salah satu moment yang menyebabkan dila sayang mati kat blog ni...
Oke! kalu korang nak turut join..klik pada banner oke!...tengok syaratnya kat situ..

Tag :


Tengs For Read

0 00 ♥LOVE♥: