Hah? Misz Jatuh Sakit

hai..heloooo...

Skunk ni misz tengah jatuh sakit...ooppsss..misz bukan sakit sebab windu kat babyboy tau....
misz sendiri x tau nape bley sakit sapai tak larat betul nak bangun...asyik duk terbaring jew...ari ni jew rasa ok lah sikit...sebab tu misz dapat 0n9 muka buku misz tu....dan sebab tu jugak ari ni misz dapat update this blog..

Hurm misz tak tau apa punca yang sebenarnyer misz sakit...malam kelmarin misz ada lah telan satu ubat ni..ubat tu adalah ubat..dot..dot...dot...misz telan sebelum misz tidur...dalam kul 12 lebih camtu..

Jam 4.30 a.m....misz terjaga dari tidur..sebab perut misz ni sakit lah sesangat...apa lagi...misz pun terus bangun pi masuk tandas...waaaddduuuhhh! sapai pagi misz tak tido sebab sakit perut sesangat...seluruh badan misz pun rasa tak bermaya sesangat...mcm kurang air dalam badan...

Selera makan misz pun tetibe jew menghilang...tengop jew makanan..comfon rasa loya nak muntah...cam orang pregnant plak...hak3..buat pertama kalinyer misz hanya makan sepinggan jew nasi dalam sehari...itu pun sebab kena paksa dengan Babyboy misz...kalu tak..jangan harap misz nak sentuh nasi...

Babyboy isaw sangat kat misz kelmarin...sebab tu dia paksa gak misz makan..takut jadi apa2 kat misz...Babyboy u caring about me! thankz a lot..I Love U very3 much..mmmuuuahhh..

OOpppss! terlebih jiwe lah plak misz..huhu...
misz harap hari ni misz akan sembuh dah...doakan kesejahteraan misz ok....

MISZ APPLE

Tengs For Read