Pi Date Nga Apih Sepet!

haloo...hari ni misz hepi sesangat...today is the best day....
wah...hepi sakan ko misz yew...
ape lah yang misz hepi sesangat niey sapai dah nak mereng jadinyer...

actually...ari ni misz pi date nga Apih Sepet...hah?? Sape Apih Sepet plak??
hehehe...babyboy ucuk misz lah..sapew lagi...hepi sangat...akhirnyer dapat gak jupe nga dia..
comel !

kite owe date kat mcd..dapat lah gak makan ayam kentucky spicy mcd...kite share jew ayam tu...jimat
bajet siot...yang best plak...babyboy bagi hadiah kat misz..iaitu pin tudung..tau2 jew dia yang misz
ni miskin dengan pin tudung...nak pakai shawl pun susah bangat...tapi masalah itu skunk dh selesai...
hurm ada satu pin tu misz berkenan sangat..pandai di pilih...nnti laen kali misz pakai pin tu..then misz snap pic ok...

kalu dah date ni...x sah kalu x snap pic together kan...ini dia pic yang misz snap....

Harap Maaf...dia tak cium pun pipi misz...hanya sekadar
laga pipi jew...
Kawan misz say~ that our face ada mirip2 nak sama...
it's true??
Babyboy napak ensem lah dalam pic ni...

MISZ APPLE

Tengs For Read

0 00 ♥LOVE♥: