New Fashion Shawl By Misz!

 Hey!....today misz nak story mory kat sini pasal new fashion shawl yang misz baru pelajari......korang nak tau bile misz belajar...hehehe..of coz lah semalam...semalam study...ari ni dah try pakai....

Ok,new fashion kali ni lebih lain ckit daripada yang sebelum ni misz wat...
.nak tau ape yang laen nyer....

Hah...kalu korang nak tau new fashion shawl ni misz tidak menggunakan shawl macam budax-budax skunk pkai ni....tapi misz menggunakan tudung bawal....so jadi lah BAWAL SHAWL....korang nak tau macam mana Bawal Shawl???ok di entri ni misz sediakan beserta dengan pic misz bersama Bawal Shawl...tapi sori lah pic tak catek sebab model nyer hodoh.....

Ok,let's check it up ---->

BAWAL SHAWL 1 ---->

Simple kan?? But nice...


Nak pi KB MALL camni pun boley!



BAWAL SHAWL 2 ---->

Kalu korang terlupa nak basuh shawl time nak jupe nga bf korang..
korang boley gunakan bawal pakai camni...tetap manis..


Tak perlu buang duit beli shawl banyak2 lagi...
sebab bawal pun ley wat mcm shawl...




Itu lah saja contoh-contohnyer...kalu korang nak belajar....korang TEKAN SINI...kat situ terdapat pelbagai jenis cara lagi....SELAMAT MENCUBA!

MISZ APPLE

Tengs For Read

0 00 ♥LOVE♥: