Entri - - - - - > mesej sedih..

Kali ni misz apple mengeposkan entri sedih...bagi misz..entri ini sesangat lah sedih...ini ada kaitan dengan hubungan misz dan babyboy misz(my boyfrenz)...blog ingat lagi tak entri yang misz post dulu berkaitan dengan citer yang babyboy maen kayu dua nga misz?? ingat kan??

ok lah..sebenarnyer agenda misz malam ini adalah untuk membahaskan berkaitan dengan perkara tu..oppss...tggu jap..blog jangan lah tak nak dengar plak entri ni...dengar dulu yew..pastu baru komen...sebenarnyer cmni..malam ni misz berkesempatan menebual seorang perempuan yang juga turut menjadi orang ketiga dalam hubungan kami..perempuan ni lah yang selama ni babyboy bercinta..ok skunk kite ikuti temubual selanjutnyer diantara misz dan perempuan ni...misz gelarkan perempuan ni dengan panggilan CIK N kerana nama dia mula dengan huruf N...

CIK N : so how bout u n afiz??


MISZ :
  • ok lah
  • tapi sy jdi hilang kepercayaan kat dia

    CIK N :
    • bnyk ag org lain..
    • sy x nak dye suka wt mulut pasal org jer...

      MISZ : 
      sy tau byk lg owe kat luar sana...
      tp sy dah syg dia
      ssh nak kikis dh perasaan ni...
      kalu lepas ni dia tetap x paham perasaan sy nim..
      sy akan tinggal kan dia

CIK N : 
  • make surewt kptusan tol2..
  • jgn smpai mkan dri okk..
  • akk x ley kta p...
  • lau akk ad kt tmpat awk pn akk akn wt cm2..

    MISZ : ok lah..
    sy try fikir secara rasional..
    kalu lah dia tu jenis yang faham perasaan sy kat dia skunk kan..bagus...

CIK N : 
  • knpa n prangai dye??
  • honest akk ckap dye suka menipu org..
  • akk x ska ckap blakang2..
  • akk ckap trus trang..
  • dye suka tipu org

    MISZ : 
    • urm
    • mmg dia tipu pun
    • dia ckp dia x pernah jupe akak

      CIK N : 
      • bdoh pnya jantan...
      • tipu org hidup2...

        CIK N: 
        • 2 yg adk bg dye hadiahkn...???
        • akk ase serba salah sbb dye bg akk hadiah..

          MISZ:
          akak pulangkan kat dia balik kew??

          CIK N : 
          • x lg..
          • akk xsempat nk jmpa dye...
          • coz akk balik ganu..

            MISZ : 
            • akak x yah bagi balik lah
            • owh
            • akak x yah pulangkan balik
            • simpan kat akak jew
            • adik sendiri nak g umah dia
            • nak tgop dia ckp benar x
            • ari 2 dia cakap hadiah tu ada kat umah dia
            • adik nak g tgop sendiri
            • kalu dia tipu adik lagi
            • adik x kan maafkan dia
            • dh mungkin adik akan putuskan hubungan ni
            • kalu dia rasa dia nak maen2 kan adik
            • dia dh berhasil
            • adik cukup kecewe nga dia
              ati adik merintih kak
              syg sgt dia
              nape lah dia wt cmni??

              TUT...TUT...SIARAN INI TIDAK DAPAT DISIARKAN ATAS DASAR HORMAT PADA MARUAH DAN PERASAAN BABYBOY DAN MISZ......

              MISZ : x ramai yg tau...
              dh lama adik simpan rahsia ni..
              adik cuba faham dia..
            • adik x pernah salahkan dia
              hidup dia yang paksa dia jd cm2
              adik cuba ubah dia
              ternyata dia gagal...

CIK N : 
  • akk pn xtau nk ckp cmne adk..
  • parents adk tau x pasl dye..

    MISZ : 
    x kak..
    x de sape pun tau keadaan dia cm2 

CIK N : apiz cter kt akk...
dye kter yg kuarga adk x ley tme dye...
2 j la..

MISZ : sapai ati dia

CIK N : akk tgk fb dye la..
hbgan adk n dye pas2 akk tnya la couple n dila k...
dye ckap dye x couple da..
coz mak ayah adk x bagi adk kwan dye...
mak ayah adk x suka dye..

MISZ : dh lah kak
adik x nak dengar lagi semua
ni..kalu betul lah dia cakap semua ni
adik mmg kecewa kak
adik dh x ley nak kawal lagi air mata adik
adik x ley nak kawal lagi perasaan adik
k,lah kak
tq sbb inform semua ni

Hurm blog rase babyboy ni ley caye tak??atau semua ni hanya helah perempuan ni...
satu ari nanti misz akan bongkar kan segalan-galanyer...misz dah tak sanggup lagi dalam dilema cmni.....skunk misz akan cuba bersabar dulu..insyallah..
ya allah..masih ada lagi kew lelaki yang jujur dalam dunia ni???


MISZ APPLE

Tengs For Read

0 00 ♥LOVE♥: